Haluatko jäsenetuja?

Meiltä saat Cashback World -jäsenetuja!

Cashback World kanta-asiakasohjelma toimii 51 maassa ja pitää sisällään yli 300 000 ostospaikkaa. Lisäksi voit hyödyntää yli 15 000 verkkokauppaa.

Mikä Cashback World on?

Cashback World on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö, jonka jäsenet saavat jopa 5% Cashbackia ostostensa summasta aina, kun tekevät ostoksia yhteistyöyrityksissä. Tämän lisäksi he saavat ostoksistaan myös Shopping Points -pisteitä.

Cashback World -jäsenyys on ilmainen. Lataa oma korttisi tästä linkistä!

Mitä Shopping Points -pisteet ovat?
Shopping Points -pisteitä voidaan käyttää yhteistyöyritysten Shopping Points Dealeihin tai niitä voidaan lunastaa osana Price Dealeja ja näin saada mahtavia tarjouksia lukuisista tuotteista ja palveluista. Yksi Shopping Points -piste on 5 euron arvoinen!

Mitä Cashback on?
Cashback on rahaa! Saat Cashbackia kaikista yhteistyöyrityksissä tehdyistä ostoksista. Kun Cashbackia on kertynyt 10 euroa, maksetaan se profiiliin ilmoitetulle pankkitilille. 

Voinko käyttää Cashback Card -korttia ulkomailla listatuissa yhteistyöyrityksissä? 
Kyllä, Cashback Card -korttia voidaan käyttää kaikissa yhteistyöyrityksissä ympäri maailman ja saat ostoedut normaalisti. Ennen matkaa voit etsiä yhteistyöyrityksiä määränpäästäsi käyttämällä ”Alueellista ja maailmanlaajuista hakua” yhteistyöyrityshaussa. 

Rekisteröidy heti mukaan tästä linkistä ja hyödyt jo ensimmäisestä ostoksestasi alkaen!

Tervetuloa mukaan maailman suurimpaan ostoyhteisöön! Me olemme jo mukana!

Lisätiedot: info@vsidea.fi tai puhelimitse Virpi Silonsaari 040 – 508 9046.