Kanta-asiakaskortti

Kanta-asiakaskortti on avaimesi moniin etuihin! 

VS IDEA haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden säästää ja saada monia rahanarvoisia etuja. Kanta-asiakaskortti on avain lukuisiin etuihisi niin kotimaassa, kuin myös ulkomailla. Voit hyödyntää korttiasi tuhansissa verkkokaupoissa ja kivijalkamyymälöissä ympäri maailmaa.

VS IDEA on osa Cashback Worldin kansainvälistä ostoyhteisöä.

Mikä Cashback World on?

Cashback World on kansainvälinen ja monitoimialainen ostoyhteisö, jonka jäsenet saavat jopa 5% Cashbackia ostostensa summasta aina, kun tekevät ostoksia yhteistyöyrityksissä. Tämän lisäksi he saavat ostoksistaan myös Shopping Points -pisteitä.

Saamasi cashback on prosentuaalinen eli sillä ei ole merkitystä, ostatko euron kahvikupillisen vai sadan euron hotelliyön tai matkan.


Mitä Cashback on?

Cashback on rahaa!

Saat rahaa takaisin kaikista tekemistäsi ostoksista, joita teet yhteistyökumppaniyrityksissä. 

Kun Cashbackia on kertynyt tekemistäsi ostoista yhteensä 10 euroa, maksetaan se ilmoittamallesi pankkitilille kerran viikossa. 

Ostaessasi Lupausten Portaiden palveluja, kursseja tai koulutuksia, saat joka kerta 2% rahana takaisin tekemästäsi ostoksestasi.

Mitä Shopping Points -pisteet ovat?

Shopping Points -pisteitä voit käyttää yhteistyöyritysten Shopping Points Dealeihin ja voit hyödyntää mahtavia tarjouksia lukuisista tuotteista ja palveluista. Yksi Shopping Points -piste on n. 5 euron arvoinen! 

Voitko käyttää Cashback Card -korttia ulkomailla listatuissa yhteistyöyrityksissä?

Kyllä voit. Cashback Card -korttia voit käyttää kaikissa yhteistyöyrityksissä ympäri maailman ja saat ostoedut normaalisti. Ennen matkaa voit etsiä yhteistyöyrityksiä määränpäästäsi käyttämällä ”Alueellista ja maailmanlaajuista hakua” yhteistyöyrityshaussa. 

Voit myös shoppailla kotisohvalta lukuisissa verkkokaupoissa, joita on mukana jo yli 15.000.

Cashback World toimii jo yli 50 maassa ympäri maailmaa!

Mukana on yli 300.000 yhteistyöyritystä, puhumattakaan matkailualustasta. Matkailualustalta löydät 1,5 miljoonaa hotellia, myös kotimaasta. Joka kerta, kun majoitut, saat rahaa takaisin. 


Mitä kanta-asiakaskortti maksaa?

Kanta-asiakaskortissa ei ole mitään kustannuksia. Voit rekisteröidä sen itsellesi tästä linkistä täysin ilmaiseksi.


Käytetäänkö tietojasi markkinointitarkoituksiin?

Henkilökohtaisia tietojasi ei välitetä kolmansille osapuolille. Cashback World ja yhteistyöyritykset, kenelle olet antanut suostumuksen tietojen siirtoon, käyttävät tietoja sisäisiin tarkoituksiin. Tämä auttaa parantamaan tarjottuja palveluita ja yhteistyöyritystemme tarjousvalikoimaa.


Miten voit hankkia oman kanta-asiakaskorttini?

Jos sinulla ei vielä ole omaa kanta-asiakaskorttiasi, niin rekisteröi se itsellesi ilmaiseksi tästä linkistä.

Etukorttisi on heti rekisteröinnin jälkeen käyttövalmis!

Ihania shoppailuhetkiä sinulle toivottaen
Virpi


Haluatko apua?

Jos jokin asia jää askarruttamaan tai tarvitset apua kortin rekisteröinnissä tai käytössä, niin lähetä viestiä sähköpostilla tästä linkistä. Autan mielelläni.