Luennot ja koulutukset

Luentojen ja koulutusten sisällöt ovat räätälöitävissä toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Kesto alkaen 2 tuntia. 

Toteutettavissa paikan päällä livenä tai verkkokoulutuksena esim. Teamsin tai Zoomin kautta. 

Oikea mindset tuo tuloksia -koulutus

Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy tiedostamaan omien ajatustensa voiman omaan onnistumiseensa. Työkalujen avulla hän pystyy keskittymään oikeisiin asioihin ja viemään asiat käytännön tasolle.

Koulutuksessa koulutat omaa mieltäsi ja opit tiedostamaan ajatustesi vaikutukset omiin päätöksiin ja valintoihin. Opit hallitsemaan omaa mieltäsi ja ajatuksiasi paremmin. Olet energisempi, iloisempi ja saat enemmän asioita tehdyksi.

Painonhallinnan ja terveellisten ruokailutottumusten koulutus

Säännöllisyys, monipuolisuus, ruoan laatu ja ruoan määrä ovat pohjana tälle koulutukselle. Osallistuja saa selkeät työkalut, joiden avulla hän pystyy muuttamaan omia ruokailutottumuksiaan terveellisemmäksi, parantamaan omaa hyvinvointiaan ja lisäämään energisyyttään. 

Koulutuksessa saat myös työkaluja unenlaadun parantamiseen. 

Kadonneen motivaation metsästäminen -koulutus

Kun mikään ei huvita ja motivaatio on hukassa, mitä teet? Tässä koulutuksessa saat avaimet motivaation löytämiseen ja ennen kaikkea, sen ylläpitämiseen. Motivaatio kasvaa entisestään, kun huomaat päivä päivältä miten pystyt itse vaikuttamaan omaan olotilaasi ja etenemiseesi. 

Koulutuksessa työstät omia ajatuksiasi ja koulutat omaa mieltäsi.

Kadonneen kunnon metsästäminen -koulutus

Aktiivinen elämäntapa kuuluu yhtenä osana hyvinvointiimme. Se ei kuitenkaan tarkoita salilla rehkimistä tai maratonin juoksemista. Tällä koulutuksella osallistuja saa kipinän oman aktiivisuuden lisäämiseen ja vaikutuksiin omaan hyvinvointiin. Osallistuja saa työkaluja omaan liikkumiseen ja oman kuntonsa kehittämiseen helposti ja luontevasti. 

Avaimet hyvinvoinnin parantamiseen -koulutus

Mistä ja miten aloitan hyvinvoinnin matkan? Miten parannan omaa hyvinvointiani kokonaisvaltaisesti? 

Tällä koulutuksella saat avaimet etenemiseen. Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy itsenäisesti parantamaan päivä päivältä omaa hyvinvointiaan. 

Mitä menestyjät tekevät eri tavalla -koulutus

Mikä yhdistää menestyneitä ihmisiä? Mikä yhdistää niitä ihmisiä, jotka saavuttavat tavoitteitaan ja unelmiaan?

Koulutuksessa saat työkaluja ja niitä vinkkejä, jotka yhdistävät menestyneitä ihmisiä. Saat työkaluja, joiden avulla pääset eteenpäin. Saat työkaluja, joiden avulla selätät eteesi tulevia esteitä ja haasteita. 

Koulutuksessa työstät omia ajatuksiasi. Koulutat omaa mieltäsi ja opit tiedostamaan ajatustesi vaikutukset päätöksiisi ja valintoihisi. Opit tekemään parempia valintoja niin henkilökohtaisessa elämässä, kuin työelämässäkin. 

Työkalujen avulla menestyt henkilökohtaisen elämän kaikilla eri osa-alueilla.  

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Laita viestiä ajatuksistasi ja tarpeistasi, niin etsitään teille sopiva koulutussisältö.