Kehity kanssamme: Henkilökohtaisen KasvuN ja MenestyKSEN Koulutus

Koulutuspalvelumme on suunniteltu henkilökohtaisen kehittymisen, hyvinvoinnin, motivaation, ajankäytön ja onnistumisen teemojen ympärille. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia ja inspiroivia koulutuksia. Koulutus tukee yksilöllisiä tavoitteita.

Haluamme auttaa ihmisiä löytämään voimavaransa ja kehittämään itseään niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa elämässä. Siksi tarjoamme valikoiman koulutuksia, jotka kattavat laajan kirjon aiheita aina stressinhallinnasta ajanhallintaan ja vuorovaikutustaitoihin.

Jokainen koulutuksemme on suunniteltu interaktiiviseksi ja käytännönläheiseksi kokemukseksi, jossa osallistujat voivat oppia uusia taitoja ja saada konkreettisia työkaluja oman potentiaalinsa maksimoimiseen.

Olipa tavoitteenasi sitten oman motivaatiosi lisääminen, ajankäyttösi tehostaminen tai henkilökohtaisen hyvinvointisi parantaminen, meillä on koulutusohjelma, joka vastaa tarpeitasi.

Tule mukaan matkalle kohti parempaa itseäsi ja menestystäsi!

Koulutus paikan päällä vai verkossa?

Oletteko kiinnostuneita live-koulutuksista paikan päällä vai verkkokoulutuksista esimerkiksi Zoomin välityksellä? Meillä on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä, niin voimme keskustella juuri teidän tarpeisiinne sopivasta ratkaisusta.

Oletko harkinnut verkkokursseja? Ne tarjoavat joustavan tavan oppia omassa tahdissasi, sopien kiireiseenkin aikatauluusi. Tutustu verkkokursseihin klikkaamalla tästä.

KYSY LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ:

Virpi Silonsaari puh. 040 – 508 9046 tai info(at)vsidea.fi

monipuolinen-koulutus